Acasă > Despre noi > Companii asociate

Jiangsu Liangyou Agro Machinery Co, Ltd

Jiangsu Liangyou Agro Machinery Co, Ltd este specializata in fabricarea hranei pentru animale utilaje, compus tuc maşini, iarba prelucrare maşini, bio-energie echipamente si instalare pentru inginerie completa, care a trecut de certificarea ISO9001: 2000 şi CE. Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în diferite domenii, cum ar fi cereale, furaje, cresterea, ferma de acvacultura, microbiene de îngrăşământ compus şi industria de mediu prietenos. Depinde de ultimă tehnologie în domeniul nostru şi sisteme de matur business administration, care face produse de Liangyou nu numai vândut bine în piaţa internă, dar, de asemenea, au fost exportate în ţările europene, africane şi MARE. Noastre pentru hrana completă pentru păsări, animale şi acvacultură sunt deasupra produselor care sunt exportate în peste hotare. Produsele noastre sunt intitulat onoarea ca andquot; China faimosul Brandandquot; andquot; Produs de Superior China andquot; "Trust demn pentru calitate în Chinaandquot; şi andquot; Companie calificată pentru calitatea Supervisionandquot;.
Luarea andquot; Sinceritate face încredere, calitate câştigă marketandquot; ca Filozofia noastra de afaceri, de noastre avansate ştie cum, calitate superioară şi servicii satisfăcătoare, am castigat increderea clientilor nostri. Am, de asemenea, dobândit abundente şi excelent experienţe practice în inginerie completa pentru hrana, inginerie de transport cereale, microbiene mediu prietenos inginerie şi inginerie de stocare. De noastre ştiinţifice de design, tehnologie excelente, produs fin, grijuliu şi perfectă serviciul, dorim să Alăturaţi-vă pe mâini cu clienţii noştri, avans împreună şi să coopereze cu sinceritate, astfel încât să creeze un viitor strălucit.

Site-ul:www.fdsp.CC

Jiangsu Liangyou siloz Engineering Co, Ltd

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,Provincia Jiangsu. Compania este specializată în cercetare, dezvoltare si proiectare de inginerie oţel siloz şi diverse tehnologii de stocare material şi vânzarea şi servicii de produse conexe. Produsele sale sunt utilizate pe scară largă în domeniul agricol, domeniul industrial şi în locuri cum ar fi alimente, furaje, ulei, faina, berii, produse chimice, materiale de construcţii, porturi şi protecţia mediului. Compania a adunat un lot mare de talente profesionale şi senior manageri care au fost angajate din oţel industria de siloz de mai mulţi ani, şi a reuşit cu succes si implementat sute de proiecte de oţel siloz pentru a permite clienţilor să martor într-adevăr calitatea de "Liangyou" din oţel silozuri din cercetare-dezvoltare si proiectare a silozurilor metalice pentru implementarea de proiecte de inginerie şi de consultare prophase la serviciile post-vânzare.

Compania este capabil de a oferi clientilor cu 30 de 8.000 tone otel silozuri de diferite specificaţii şi întreprinderea unul-pachet proiecte la cheie inclusiv ambalate tehnologie de proiectare, inginerie civila Proiectare de bază, autobasculante, transport, curatare, magnetice separarea, uscare, măsurare, măsurarea temperaturii, fumans sau aburire, frigorific, căldură conservarea, ventilatie si desprafuire și proiectarea, fabricarea, instalarea, depanarea si formare de echipamente profesionale, cum ar fi sisteme de control automat. Între timp, acesta oferă clienţilor cu echipamente de sprijin, cum ar fi găleată lifturi cu o capacitate de transport de 20 la 1.000 tone pe oră, transportoare cu raclete şi transportoare.

În filosofia de afaceri a "Win Trust de sinceritate, succesul de marcă de calitate", compania a fost mai puternică în virtutea sale avansate de dezvoltare şi filozofie, funcţionare excelentă gestionare şi echipa de management producţie excelentă. Compania se străduieşte să devină model a industriei de stocare de drept calitatea produselor de înaltă calitate, tehnologii avansate şi un serviciu bun. Bazat pe China şi cu care se confruntă lumea, acesta oferă tehnologii avansate de clienţii cu piaţa internă şi în străinătate.

Site-ul:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltd

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltdisestablishedonthebasisof "Renewableenergymechanicalengineering indtitute co-a întemeia de Universitatea ZheJiang şi Liangyou compania" şi andquot; Regenerabile de energie mecanică tehnologie centrul co-a întemeia de Universitatea ZheJiang şi Liangyou companyandquot; şi acesta este specializata in fabricarea de masini de peleti biomasa şi maşini de îngrăşământ biomasei, precum şi proiectarea, fabricarea, instalare, vanzari si service de soluţie de proiect la cheie.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad, weareleadingcompanytodevelopinde-
pendently cheie echipamente pentru biomasei granulare pentru culturi agricole în China.Meanwhile poate fi granulată pentru deşeuri de silvicultură, prea. Putem personaliza şi turn-key proiect pentru toate tipurile de materiale pentru clienţii în funcţie de lor diverse cerere, materiale, şi site-ul de design.

Pentru Bio ingrasamant, ingrasamant Organic: Ne-am dedicat pentru Randamp; D organice compus tuc de mai mulţi ani şi ne poate întreprinde turn-key proiect cu capacitate 10.000-100.000 de tone pe an. Se poate produce pentru îngrăşăminte organice, cum ar fi gunoiul de grajd de PUI, PORCINE, BOVINE şi deşeuri de cereale, andamp de canalizare; deşeuri organice după stivuire, fermentare si granulatie. Cu andquot; prestigiu bt onestitate, succesul prin calitatea andquot; concept si tehnologie avansata, calitate superioara si cele mai bune servicii, ne concentrăm pe dezvoltarea de energie de biomasă şi îngrăşăminte biomasei granulare tehnologie, inovaţie de contionuous face, schimba deşeuri în comoara, da un impuls pentru provocărilor #39; s dezvoltarea energiei regenerabile şi de utilizare, industrializeze energie regenerabilă şi contribuie la protecţia mediului.

Site-ul:www.fdsp-REME.com