Acasă > Intrebare client

INTREBARI FRECVENTE

1. unde te duci să cumperi maşină de peleţi din lemn de bună calitate în China.

În zilele noastre mulţi importatori peste mări au confuzie cu care se confruntă sute şi mii de chinezi din lemn pe peleti masina de furnizori din surse B2B sau Google. La Geographic punct de vedere, cel mai bun pe peleţi din lemn maşină concentrat de furnizori în partea de Sud-est de China, acest geografie reprezintă:

1. cel mai înalt nivel de dezvoltare a economiei din China, şi anume, cel mai bogat loc în China.

2. având cel mai înalt standard de fabricaţie,

3. huge investment de R & D pentru dezvoltare durabilă,

4. cele mai experţi talentul şi lucrătorii profesie, cele mai bune scule utilaje.

Deci, du-te la partea de Sud-est de China pentru a găsi furnizorul de maşină calificat peleţi din lemn.

2. how pentru a alege furnizorul de maşină calificat peleţi din lemn în partea de Sud-est a Chinei.

Sfaturi:

1. atunci când furnizorilor hardware ajunge la acelaşi nivel, partea cea mai comparabile este managementul de incl. software, credit, cultura, valoare. Testa software-ul furnizorilor înainte de afaceri.

2. vedea inseamna a crede, să încerce să evite confruntarea cu comerciant care nu sunt familiarizaţi, în caz de fraudă. Vizitaţi furnizorului, dacă se poate.

3. bună companie angajeaza întotdeauna cel mai bun manager de vânzări, manager de vânzări bună înseamnă complet de comunicare, deplin înţelegerea, susţin pe deplin, şi întotdeauna da bune soluţii în orice moment pentru a rezolva problemele clientului.

3、BASIC REGULI PENTRU UTILIZAREA CORECTĂ A MOARE

Asiguraţi-vă că role sunt corect reglate: role să moară distanţa trebuie să fie o.2mm - 0,3 mm. Un cadru de role rău poate provoca contactul dintre role şi să moară. Acest lucru poate provoca"rollover"pe zar hole-deformare şi blocarea parţială de găuri.

O moară nouă necesită perioadă de arunning. Începe noua mor progresiv, cel puţin pentru primele 20-40 de minute, astfel încât acestea se încălzească încet. În cazul în care probleme sunt întâlnite în timpul scrobeală sus, Opera mor de 20-40 de minute cu un amestec de tarate, ulei (2 %). Atunci când producția este terminat, opri numai mor după rulează-l pe ovaz sau porumb.

Atunci când schimbă moare, atent inspecta starea de mor de relaxare suprafaţa şi sistem de ancorare (adică guler, clemă sau uzura inel). N.B.: dacă mor nu este stabilită în mod corespunzător se poate rupe.

Inelul de fixare die trebuie să fie verificate de fiecare dată când un nou mor este montat pe masina, mai ales pentru moare cu flanse de mare. Experienţa arată că majoritatea rupt moare sunt cauzate de uzate sau defecte inele de prindere. Moare rulează cu un inel de prindere defect poate crea vibraţii puternice, rupt moare şi o durată de viaţă redusă mor.