Sistem de uscare

Uscare sistem FDSP siloz sistem de uscare, utilizat pe scară largă în nedecorticat, porumb, rapita, soia, grau, sorg, arahide, betel nuci şi alte cereale granulate, precipitaţii rata de 2-30 %, îmbunătăţirea calităţii materialului după uscare. FDSP oferă diferite tipuri de echipamente de uscare, cum ar fi procesul de uscatoare...

Detalii produs

Sistem de uscare

Sistem de uscare FDSP silozutilizate pe scară largă în nedecorticat, porumb, rapita, soia, grau, sorg, arahide, betel nuci şi alte cereale granulate, precipitaţii rata de 2-30 %, îmbunătăţirea calităţii materialului după uscare.

FDSP oferă diferite tipuri de echipamente de uscare, cum ar fi procesul de uscătoare, uscătoare turn, tambur uscatoare, uscătoare mobile, uscătoare cu role şi aşa mai departe. FDSP ofera un sistem complet de uscare, care acoperă primirea materiei prime, curăţare, uscare, depozitare, precum şisistem de control. Sistem de uscare poate fi ajustată în conformitate cu diferite nevoi, câmpuri, surse de căldură, condiţiile externe, etc. FDSP prevede, de asemenea, servicii de proiect la cheie incluse instalarea, punerea în funcţiune şi după vânzarea de servicii.


Principalele echipamente de uscare sistemului includ:

(1) Uscătoare de proces

Uscătoare de proces sunt potrivite pentru cereale de volum mare de uscare, dispunând de o capacitate mare, mare de uscare eficienta, consum redus de energie şi 24 de ore de functionare continua. Capacitatea maxima poate fi 250 tone pe oră, care este de aproximativ 6.000 de tone pe zi şi poate satisface nevoile uscare pentru alimentară la scară largă, fabrici, ferme, plante oleaginoase, centre de cifra de afaceri depozit, etc.

(2) Uscătoare turn

Uscătoare turn sunt potrivite pentru centrele de cifra de afaceri de depozit scop păstrarea în siguranţă, dispunând de instalare modulară, structură simplă schemă, low-cost, şi funcţionare vremea este favorabilă.

(3) mobil uscătoare

Uscătoare mobile sunt potrivite pentru uscarea produselor cu un volum mic de la marginea câmpului, oferind mobilitate, uşor de manipulare, economie si confort.

(4) Uscătoare cu role

Uscătoare cu role sunt potrivite pentru produse chimice de uscare.


Anchetă