Cereale industria siloz cereale adunere

Siloz de cereale, cereale bin, cereale siloz de depozitare, de asemenea, numit este un container de stocare de mari de cereale. După cum sugerează şi numele, cereale siloz de stocare este utilizat pentru stocarea produselor agricole pentru electrocasnice sau proiecte mari grânar. Siloz de cereale este utilizat pe scară largă pentru a stoca cereale cum ar fi orez, porumb, grâu, soia...

Detalii produs

Siloz de cereale, de asemenea, numitcereale bin, cereale siloz de stocare,este un container de stocare de mari de cereale. După cum sugerează şi numele, cereale siloz de stocare este utilizat pentru stocarea produselor agricole pentru electrocasnice sau proiecte mari grânar. Siloz de cereale este larg utilizat pentru a stoca cereale cum ar fi orez, porumb, grâu, soia, orz, sorg, seminte de floarea soarelui, palmier, hrisca, mei, bran, mazăre, fasole, rapiţă, semințe de sfeclă, arahide, seminte de secară, făină, feed, minore cereale şi şi alte vrac granulară culturi, etc. Înainte de caculating volum de oţel siloz pentru cereale vrac, trebuie să ştim densitatea de cereale, apoi inginerul nostru poate oferi soluţie de depozitare cereale potrivite pentru client.

În general metalice de depozitare siloz inclusiv trei părţi:acoperiş de siloz, corpul de siloz, siloz de jos.

În design diferit, inginerul va adăuga sistem diferit, cum ar fi sistem de ventilaţie, macinisului sistem, sistem uscator cereale, nivel de monitor, transport sistem, măsurarea temperaturii, etc. Care potrivite echipamente depinde de customerand #39; s nevoile reale şi mediul local.


Avantajele noastre siloz de cereale din oţel:

1.Permeabilitate de aer bun, nu este nevoie să vă faceţi griji despre scurgerea materialului de stocare.

2.Controlul temperaturii, controlul DCS, orice tip de senzor, indicator de nivel poate fi instalat în interiorul siloz. Poate fi realizat în timp real de monitorizare de calculator.

3.Stabilitate excelentă datorită Lipp sistem.

4.Silozuri metalice protejez boabe mai.

5.Capacitate de stocare mai mare într-o zonă mult mai mici.

6.Silozuri metalice evita probleme de umiditate în caz de ploaie.

7.Mai uşor pentru a descărca.


Din analiza inițial pentru a dezvolta planul de depozitare cereale personalizate la încheierea finală a proiectului,FDSPpoate furniza solutii profesionale pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră şi de a maximiza rentabilitatea ta.


Santier de depozitare silozCertificari

Am trecut deja ISO9001:2008 în anul 2014, certificat CE, în anul 2013 şi SGS certificat.

Călduros bun venit intrebarea dumneavoastra si vizita!


PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

7

8

307.68

8

9

452.16

9

10

635.8

10

11

863.5

11

12

1140

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Anchetă