Cele mai recente Design putere siloz

Fiind un producator de siloz cu experienţă, vă oferim soluţii economice şi adecvat puterea siloz construcţii. Pulberea de silo este numit container praf, sistem de stocare pulbere, pulbere rezervor, vas de stocare praf. Acest oţel siloz este utilizat în principal în depozitul de praf industriale...

Detalii produs

Fiindun producător cu experienţă de siloz, vă putem oferi soluţii economice şi potrivit onpower siloconstruction. Pulberea de silo este numit container praf, sistem de stocare pulbere, pulbere rezervor, vas de stocare praf. Acest oţel siloz este utilizat în principal înpraf industriale de depozitaresaupulbere de depozitare a alimentelor, cum ar fi stocare de praf de var, depozit de praf de sodiu, faina praf de stocare, etc.


Caracteristici de siloz de alimentare FDSP

1. precizie: având garanţii internaţionale avansate echipamente şi tehnologie.

2. de înaltă automatizare: poate achievehigh automatizare andmechanisation, productivitate ridicata, economisirea forţei de muncă.

3. mare de stocare: având largi de stocare. Capacitatea singur pana la 15.000 tone, complet funcţia de siloz, satisface cerinţa clienţilor diverse.

4. usor de intretinut: folosit standardul, interschimbabile şi universal galvanizat tablă de oţel şi accesorii sunt convenabile de întreţinere, uşor actualizarea din capacitate sau siloz muta.

5. mai puţin investiţii: 20-30 % mai putin costurile peste oţel bar silozuri din beton, foarte mult de economisire investitie.De ce să ne alegeţi?

1. avem o echipa excelenta cu mai mult de 20 de ani experienta in constructii de siloz.

2. cauna din cea mai mare companie de producţie de siloz, am introdus peste 20 de seturi de unităţi de prelucrare, şi capacitatea de producţie ajunge la 1 milion de tone pe an.

3. FDSPpoate oferă un turn-key proiect de consultare, design, munca civile, de producţie, aur pre-vânzări, vânzări, servicii post-vânzare.

4. avem echipa profesionista de inginerie cu mulţi ani de experienţă siloz angajate în fabricarea, instalarea şi managementul de inginerie a face noastre calitatea totală a îmbunătăţit în mod constant.
Proiect case
Anchetă