Acasă > Serviciul & suport

SERVICE SI SUPORT

Satisfactia clientilor este o prioritate pentru FDSP

Angajamentul nostru la tine

FDSP client, vă puteţi aştepta următoarele standarde la noi:

● primesti prietenos, servicii prompte şi nu vor fi luate pentru a acordat.

● va fi oferit un curs competitiv si garantat manopera.

● Veţi avea întotdeauna acces direct la persoana de gestionare proiectul dumneavoastra.

● Ne mândrim cu abilitatea noastră de a fi flexibil la cerinţele clientului nostru.

● Vom reveni telefon apelurile sau răspunde mailurilor cât mai repede posibil, dar întotdeauna în termen de douăzeci şi patru de ore de lucru.

● Vom livra la o dată convenită fiecare timp.

● dacă este necesar, vom face întotdeauna o măsură de site-ul înainte de fabricatie.

● Vom investiga orice probleme pot avea şi de a rectifica orice probleme care au apărut cu munca noastră, care sunt atribuite de noi, în termen de 5 zile lucrătoare (sau ne va permite să ştiu în avans de incapacitatea noastră de a face acest lucru din motive în întregime în afara controlului nostru.)

● înţelegem că tu eşti judecătorul unic de performanţele noastre. Pentru că şi alte motive feedback-ul dumneavoastră este esenţială pentru relaţia noastră continuă cu tine. Aşteptăm cu nerăbdare să primească ideile, Comentariile şi sugestiile dumneavoastră.

Cum ne puteţi ajuta

● Să ne anunţaţi imediat de orice preocupări aţi putea avea.

● Furnizează toate detaliile relevante şi specificaţiile pentru a ne permite să pregătească un citat sau fabricare treaba ta.

● Plăti contul nostru cu promptitudine în conformitate cu termenii de acord cu tine şi a declarat pe factura.

● Recomanda la comoditatea cât mai curând posibil în cazul în care munca ta este faţa sau în spatele programul.

● să ia în considerare trimitere noi pentru cel puţin un alte afaceri care credeţi că ar putea beneficia de o asociaţie cu firma noastra.


Servicii de reţeaServicii post-vânzare

Înainte şi în timpul de vânzare, noi respectăm şi să asculte nevoile clienţilor noştri, a face solutia noastra ca îndeplinind ca posibil. După vânzarea, echipa noastră de serviciu răspunde tu rapid la primirea solicitării dumneavoastră de serviciu.Suport tehnic

FDSP oferă o gamă largă de maşini şi servicii de inginerie în hrana animalelor, energie de biomasă, siloz de stocare şi îngrăşăminte. Pentru fiecare dintre noastre de afaceri, considerăm clientul suport, satisfacţie şi feedback-ul un element esenţial al nostru efort de marketing global. Vă rugăm să urmaţi link-uri corespunzătoare de mai jos pentru a obţine sprijin, informaţii de contact, descărcări şi alte informaţii care ar putea fi necesar.

Utilaje pentru furaje

Bio-masa masini

Siloz depozitare echipament

Ingrasaminte utilaje