Extruder

Peşte feed extrudare maşină Descriere: plutitoare peşte hrana pentru animale masina de extrudare este aplicat pentru a produce alimente cu romanul forma, special gustul si culoarea, ştiinţifice de nutriţie combinaţie catch sus tendinţă a pieţei. În linia de procesare peşte alimente veţi vedea tehnologia avansată de...

Detalii produs

Peşte pentru hrana extrudare maşină Descriere:

Plutitoare peşte hrana pentru animale masina de extrudarese aplică pentru a produce alimente cu romanul forma, special gustul si culoarea, ştiinţifice de nutriţie combinaţie catch sus tendinţă a pieţei. În linia de procesare peşte alimente veţi vedea tehnologia avansată de utilaje de Sunpring. Cu operaţii simple, precise parametru de control, produsele pot fi finisate în stipulate temperatura, presiune, umiditate şi timp. Datorită rezonabil design, materiale speciale, stabilitatea, reparaţii poate fi garantată şi asigurată. Forma diferite şi gust pot satisface cerinţele diferite de hrana de pesti.

a. materia: adoptă faina de porumb, făină de pește, ca materii prime

b. produse: diferite forme sunt realizate prin ajustarea moare la extruder

c. capacitate: 150 kg/h, 240kg/h, 500kg/h, 1 tona---3 tone/h

d. diagramă:

Amestecarea sistem---extrudare sistem---uscare sistem---aromă sistem---sistem de ambalare

e. tensiune în China: trei faze: faza de 380V / 50Hz, Single: 220V / 50Hz, se poate face în funcţie clientilor tensiune locale în funcţie de diferite ţări

f. masini materiale: toate maşinile sunt făcute de oţel inoxidabil, această linie este rezonabil design şi curidicat de automatizare; şuruburile sunt făcute de oţel aliat, cu bloc sistemul de structura şi funcţia de auto-curatare
Umed peşte feed extruder caracteristici

* Design nou-nouţ îmbunătăţeşte forţa de tracţiune şi un cuplu de ax principal.

* Abur de control face balsam funcţionarea mai uşor şi cu acurateţe, şi lichid pot fi adăugate în mod egal. În plus, pot fi echipate cu strat dublu balsam.

* Materiale pot intra extruder fără probleme, şi proiectate special feeder asigură nici un bloc sau returnarea materialelor.

* Dispozitiv de descarcare rapid este echipate sub balsam, cu care materiale sau impurităţi pot fi prevenite la intrarea extruder în caz de urgenţă.

* Îmbunătăţită adaptarea asigură fabricarea continuu, constant şi eficient de soia, porumb, şi mixte pentru furaje etc...

Echipat cu extruder de umed şi expander, extrudare şi extinderea proceselor poate fi schimbat cu doar câteva componente de înlocuire.

* Deosebit de adecvate pentru prelucrarea materiilor prime din hrana pentru animale mijlocii şi mari, purcel hranei pentru animale şi alte păsări de curte feed. Conectat cu granulatorului, extrudare granulatorului poate fi realizat.
Modelul

MainPower

Conditionerpower(kW)

Feederpower(kW)

Capacity(T/H)

Weight(kg)

Soia

Completefeed

SPHS-200SY

132

5.5

2.2

3.0~4.5

4.0~7.0

3500

Anchetă